İncelediğiniz yer:   Ana Sayfa

Köpek Kovucu

   

DAZER II KÖPEK VE KEDİ KOVUCU

Eğer köpekten ve kediden korkuyorsanız artık korkmanıza gerek yok..Çünkü artık Dazer var..  

-Dazer yaydığı ultrasonik ses dalgasıyla her türlü köpegi ve kediyi kaçırır.

-Dazer, yüksek elektronik teknolojiyi kullanarak insanlar tarafından duyulmayan, fakat köpek ve kediler tarafından duyulup, algılanan ve onları rahatsız eden güçlü ve zararsız bir ses dalgası yayan alettir.

-7 metreye kadar köpeklerin ve kedilerin yaklaşmasını durdurur. 7 metreye kadar ulaşan sadece köpek ve kediler tarafından duyulan 27000hz. yüksek frekans sesiyle köpeklere ve kedilere zarar vermeden sizden uzaklaştırır.

-1993 Yılında Amerikada yılın ürünü seçilmiştir.

-Aynı zamanda köpeklerin ve kedilerin eğitiminde de kullanılabilir.

-Sahip olduğunuz köpek ve ekdileriniz  agresifleşirse onları sakinleştirdiği gibi,yolda köpek ve kedilerinizi gezdirirken onları rahatsız etmek isteyen agresif köpek ve kedileri de sizden uzaklaştırıp,etkisiz hale getirerek köpek ve kedilerinizi koruma altına alır.

-Tüm dünyada veteriner hekimler tedaviye gelen köpek ve kedileri sakinleştirmek ve güvenliklerini sağlamak için kullanmaktadırlar.

- Darbelere karşı dayanıklı bir plastikten üretilmiştir, ayrıca kemere takılabilen bir klipsi de vardır.

-Güvenilir

-Sessiz

-Etkili

- Havlamaya ve miyavlamaya son

-Kullanım menzili 7 mt.

-Ağırlığı 120 gr.

-9 volt alkalinli pille çalışır.

-Amrikada 1987 yılında üretilmeye başlanmıştır.

-1993 Yılında Amerikada yılın ürünü seçilmiştir.

-Made in USA

-2 yıl garantilidir.

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Cihaz Başka Hayvanlarda da Kullanılabilir mi?

 

Tabi ki ..Dazer II ürünümüz en son teknoloji ürünü olup,27.000 hz. ultrasonik dalga yaymakta olup,dünyadaki tüm ultrasonik hayvan kovucular arasında anında etkili olan tek cihazdır.

Bundan dolayı köpek ve kedi cinsinden olan kurt,tilki,çakal,aslan,sansar,kaplan gibi vahşi dağ hayvanlarında da rahatlıkla kullanılabilir.

Bu özelliğinden dolayı da avcıların sadece avlandıkları alanda yabani köpeklerden korunmasını sağlamasının yanında da bu tür yabani vahşi hayvanları da uzaklaştırarak hem avlanmada hem de kişisel güvenlikte büyük kolaylık ve güvenlik sağlar.

 

 

card.png

tracked.png